Kalandra fel Miklósfa!!!

Megosztás a facebookon

Kedves Miklósfai Családok!

Szerettek játszani, alkotni, tartalmasan eltölteni a szabadidőt? Akkor itt a helyetek!! Csatlakozzatok játékos kihívásunkhoz és legyen részetek mesés, vidám együtt töltött percekben!

A bezárások a fűtési szezon alatt sajnos a Mindenkin Házát is érintik, de nem szeretnénk, ha a családok és gyerekek program nélkül maradnának, ezért egy játékos kihívással készülünk a következő hónapokra!

A játék során 6 fordulóban egyszerű, játékos feladatok várnak a jelentkezőkre, pl. termésekből képalkotás, mesekvíz… na de a többi legyen meglepetés!

A játék sorozat végén szeretnénk egy nagyszabású farsangi mulatsággal szeretnénk ünnepelni!

Játék menete:

Nevezni két kategóriában lehet:

– óvoda középső és nagycsoport

– általános iskola alsó tagozat

A hat fordulós játékra e-mailben lehet jelentkezni, a feladatokat is itt fogjátok megkapni, illetve a megoldásokat is így várjuk majd vissza (részletes leírás az egyes feladatoknál).

Minden résztvevő oklevelet kap és jutalomban részesül.

Jelentkezési díj: 2.000 Ft/fő, mely összeg teljes egészében a játék lebonyolítására és a díjazásra kerül felhasználásra.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor a nevezési lap kitöltésével és a díj befizetésével tudtok jelentkezni október 17-ig. Bővebb információ: mindenkihaza@gmail.com vagy +36202996730

A regisztráció lezárult!