Mi-FITT-Nők

Megosztás a facebookon

2009. év végén alakult a helyi asszonyokból összeállt MI-NŐK klubja.

Alakuláskor a klub vezetője Vlasics Lászlóné volt 2012-ig, ettől fogva Iványi Lászlóné irányítja a klubéletet.

Azzal a kezdeményezéssel alakult meg a klub, hogy a helyi „asszony társadalom” is részt kíván vállalni a helyi kulturális igények kialakításában. Programjaik között szerepel az egészségmegőrzés, fitté-fiatalossá válás, konyhaművészet továbbfejlesztése, gyermek-unokanevelés. A klub egy nagyon aktív tagja Németh Gézáné a tagoknak felajánlotta segítségét az „Egészség fittség” program keretein belül megszervezte az AVIVA tornát, a Macskanyújtózást. Heti egy alkalommal rendszeresen 15-20 nő vesz részt a tornákon. „Szépség és Egészségvédelem” keretén belül szakemberek segítségével tájékozódhattak. Egészségmegőrző program zajlott meghívott előadókkal.

Betegségmegelőzésekről hallhattak részletes előadást, valamint az ehhez kapcsolódó gépek használati bemutatása történt. „Torkos csütörtök” címszóval gasztro estet szerveztek, ahol szakemberek segítségével bővíthették szakácstudományukat. A klub jelentős részt vállal az egyesület által szervezett helyi rendezvényeken, ünnepségeken.

Itt kiemelném, hogy a Répafőző versenyen 2011-ben a MI-NŐK klubja nyerte meg a Hagyományos Gasztronómia díjat.

MI-fitt-NŐK 2020. januárban kezdte új, önálló életét.

Programjaink célja az egészség, fittség megőrzése mellett, ismereteink bővítése, a hagyományos és alternatív gyógymódok terén.

Heti találkozásaink során, a mozgás egészségmegőrző szerepét használjuk ki.

Hétfőn 18 órától: jóga

Kedden 17-órától: kondicionáló torna, utána teázás közben beszélgetés.