Őszi programkavalkád a Mindenki Házában

Megosztás a facebookon

Lassan eltelik az első hónap az őszből, ahogy a gyerekek visszatértek az iskolába és óvodába, úgy tért vissza az élet is a Mindenki Házába.

Újra indultak rendszeres programjaink, a hétfői Meseműhely és jóga óra, a keddi torna és Szirének kóruspróba, valamint elindult a négy fordulós őszi levelezős játékunk is gyerekek részére, nemcsak miklósfai résztvevőkkel. 😊

Az állandó programok mellett számos egyedi eseménnyel vagy rövidebb programsorozattal is várjuk a házba látogatókat az ősz és december folyamán, valamint továbbra is van lehetőség termeink bérbe vételére családi vagy céges rendezvényekre.

Szeptember elején az iskolások és önkéntesek segítségével megszépült az udvar, friss festést kaptak a padok és a padokat védő tetőszerkezet is. Elindult a három alkalomból álló kelt tésztás workshop is, az elmúlt szombaton a készülő zsemle és kifli illata lengte be a házat. Felnőtt önismereti program is helyet kapott a házban, ahol a résztvevők önmaguk mellett az ásványokkal is megismerkedhettek!

Az ősz folyamán számos újdonsággal is készülünk még: 1. Miklósfai Lekvármustra, tervezünk egy délutánt/estét, amikor az időseké lesz a főszerep, őszi-téli bababörzével várjuk a kisgyerekes családokat, tervben van egy táncház, de folytatódnak a jól ismert programok is: női meseskör, Libavacsora, Nótaest, érkezik a Mikulás a miklósfai gyerekekhez, illetve kibővült Adventi forgataggal szeretnénk zárni az évet.

Látogasson el Ön is hozzánk, vegyen részt programjainkon!