Új vezetőség a Közművelődési és Városszépítő Egyesület élén

Megosztás a facebookon

2022. március 28-án beszámoló és tisztújító közgyűlést tartott a Közművelődési és Városszépítő Egyesület a Mindenki Háza dísztermében.

Köteles Józsefné, leköszönő elnök elmondta, hogy az elmúlt két évben jelentősen megnehezítette a működést a kialakult vírushelyzet, de így is sikeres éveket tudott az Egyesület zárni. Bár a Répafőző Fesztivál elmaradt, de tavaly nagyon jó hangulatú és sikeres Családi Napot tudott az Egyesület és egy helyi fiatalokból alakult önkéntes csapat szervezni. A házban kevesebb rendezvény volt, de a működés az átgondolt és takarékos gazdálkodásnak köszönhetően folyamatosan biztosítható volt. Egy pályázatnak köszönhetően, új asztalokkal és padokkal gazdagodott az udvar, valamint új hangosítási rendszert is tudott vásárolni az Egyesület.

Az év végén még a szabadtéri színpad padozatát is sikerült kicserélni.

Köteles Józsefné minden egyesületi és vezetőségi tagnak megköszönte az elmúlt 8 éves közös munkát és a további sikerekben bízva adta át a stafétát a következő vezetőségnek.

A tagság dr. Lajkó Mihályt választotta új elnöknek, munkáját Milávecz Richárd és Németh Sándor elnökhelyettesek segítik majd. 

A vezetőség további tagjai: Böjti Edina, Dömötörfy-Horváth Mária, Imrei Ferenc, Milávecz László, Nyeste Péter, Radicsné Németh Veronika, Szabó Mária, Turi István, Vuity Zsófia Katalin, Silló Elemérné, Iványi Lászlóné és Kardos Viktória.

Az új vezetőség megköszönte a tagság bizalmát és ígérték, hogy a hagyományokat tisztelve, az elődök nyomdokain, de fiatalos lendülettel vetik bele magukat a munkába és bíznak benne, hogy sikerül egyszerre megfelelni a régi és az új igényeknek is!

Sok sikert kívánunk az Egyesület munkájához!