Újabb nagy sikerű Családi Nap a Mindenki Házában

Megosztás a facebookon

2022. június 18-án a Közművelődési és Városszépítő Egyesület újabb nagy sikerű Családi Napot szervezett a Mindenki Háza udvarán és a ház környékén. 

Ismét számos színpadi-és kísérő program közül válogathatott a városrész apraja-nagyja. A tűzoltó-és rendőrautó mellett kézműves sarok is várta a legkisebbeket, ahol igazi alkotások kerültek ki a gyerekek kezei közül. Idén is nagy népszerűségnek örvendett a miklósfai hordóvonat, valamint az ugrálóvár is, de az íjászkodásnál és az arcfestésnél is folyamatos volt a sorban állás. A gyerekek jókedvű kacaja bizonyította, hogy nagyon jól érezték magukat az árnyas fák között kialakított „gyerek ligetben”. 

A színpadon számos miklósfai tehetség mellett, több kanizsai és vidéki fellépő is bizonyította rátermettségét. A kötélugrók látványos produkciója után a zeneiskola növendékei szórakoztatták a közönséget, majd a gyerekek a Mesebőrönd interaktív bábelőadásába kapcsolódhattak be, így kicsit magukénak érezve a színpadot is! Természetesen a felnőtt korosztály sem maradt program nélkül, nekik a Tüttő János Nótaklub, a Szikrák Táncegyüttes és a Nagykanizsai Fúvószenekar nyújtott színvonalas kikapcsolódási lehetőséget. A rendezvény sztárvendégeként 19 órától Dolly és Palcsó Tamás, azaz a Dolly Plusssz Duó adott nagy sikerű koncertet, fiatal-idősebb együtt táncolt a jól ismert dallamokra. A rendezvény méltó lezárásaként a Strong zenekar utcabálja teremtett igazi buli hangulatot a Ház udvarán.

Az idei Családi Nap is bizonyította, hogy a közösség összefogása milyen teremtő erővel bír. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítséget, aki bármilyen formában hozzájárult a rendezvény sikeres megvalósuláshoz!

További képek a ide kattitva érhetők el!

A képeket köszönjük Pap Milávecz Petrának és Turi Istvánnak