Újra Adventi forgatag a Mindenki Házában

Megosztás a facebookon

December 9-én immár második alkalommal öltözött ünnepi díszbe a Mindenki Háza, színes, karácsonyra hangoló Adventi Forgatag várta a látogatókat a Családok Klubja szervezésében.

A színpadon először a gyerekeké volt a főszerep, a helyi Óvoda és Általános Iskola diákjai adtak színvonalas műsort.

Molnár Zsófia- vers, felkészítője Tamásné Deme Boglárka

Cinegék és Csicsergők népdalegyüttes- felkészítőjük Lazics Mercédes

2. osztály ünnepi műsora- felkészítőjük Tamásné Deme Boglárka

Molnár Zsófi és Lajkó Miksa hegedű, felkészítőik Mázsa Regina és Bujtor Márta

Miklósfai Általános Iskola énekkara- felkészítőjük Farkasné Hőbe Gabriella

Miklósfai Óvoda középső csoportosainak műsora- felkészítőik Szabó-Ignácz Ramóna és Nováth Katalin

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden gyerkőcnek, pedagógusnak és szülőnek is, hogy eljöttek a Mindenki Házába és műsoraikkal megörvendeztették a közönséget.

A műsor közben helyett kapott a Játékmanó által szervezett 4 fordulós őszi levelező játék eredményhirdetése is, aminek részeként több mint 30 kisgyerek vehette át a jutalmát. Megdolgoztak érte, hisz igazán változatos feladatokkal töltötték az őszi hónapokat és szebbnél szebb alkotásokkal örvendeztették meg a szervezőket. Az ő munkáikból, az adventi koszorúkból kiállítás is nyílt az előtérben, amit a vendégek a rendezvény ideje alatt tekinthettek meg.

A színpadon az Igricek együttes ünnepi gyerekprogramjával folytatódott a programok sora, igazi karácsonyi hangulatot teremtettek nekünk, méltón felvezetve a második adventi gyertya meggyújtását. A programok zárásaként ismét a Szirének adtak karácsonyi koncertet, ők már a felnőttekhez is szóltak dalaikkal. Koncertjük méltó lezárása volt a színpadi műsornak.

A színpadi programok mellett is színes forgatag várta a programra ellátogatókat, a gyerekek kézműves sarokban alkothattak ünnepi díszeket, valamint szakértő tanácsokkal kísérve díszíthettek mézeskalácsot. Akik esetleg a karácsonyi hangulathoz még szükséges kellékeket szerették volna megvásárolni, ők is jó helyen jártak, hét kézműves alkotó hozta el portékáit, színesítve az ünnepi forgatagot.

És természetesen éhes és szomjas sem maradt senki, támogatói jegy vásárlásával forralt bor, meleg tea, zsíros kenyér és lekváros kalács várt mindenkit.

Nagyon köszönjük, mindenkinek, aki eljött a programra!

A folytatásban bízva kívánunk mindenkinek áldott adventi készülődést!

Köszönjük a fotókat Varga Györgynek